Kontorformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokale til leje i København S

185 m2 kontor i København S til leje

Dele erhvervslejemål på Amager - 185 kvm med karakter

Drømmer din virksomhed om at etablere sig i et charmerende erhvervslejemål på Amager? Vi tilbyder nu en unik mulighed for at leje en del af dette skønne lejemål, der er fyldt med rustik charme.

Lokalet er centralt placeret på Prags Boulevard, Amager, hvilket giver nem adgang til bager, restauranter, lokalbutikker, supermarkeder og bekvemmelig transport.

Lejemålets størrelse: 185 kvadratmeter m. fælles arealer

Placering: Lejemålet er beliggende på 1. sal og kan tilgås fra to separate trappeopgange. Derudover er der en elevator, der giver direkte adgang til lejemålet, hvilket sikrer let tilgængelighed for alle

Mødelokaler: Dette lejemål har 2 mødelokaler tilknyttet. - Du kan få adgang til det store mødelokale efter aftale med udlejer. Lokalerne er ideelle til præsentationer, kundemøder eller kreative arbejdssessioner.

Køkken: Lejemålet indeholder et fælles køkkenområde, som deles med den anden lejemålsopdeling. Køkkenet er udstyret med moderne inventar (køleskab og opvaskemaskiner)

Toiletter: Der er i alt 2 toiletter til rådighed i denne del af lejemålet.

Lysindfald: Lejemålet byder på godt lysinfald, hvilket skaber en behagelig og inspirerende arbejdsatmosfære.

Gulve og vægge: Gulvet prydes stadig af et flot terrassogulv, og flere vægge er udsmykket med blotlagte mursten, hvilket skaber den unikke rustikke stil og hyggelige atmosfære, som dette lejemål er kendt for.

Pris: Leje...