Kontorformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokale til leje i København S

275 m2 kontor, showroom i København S til leje

Kontor i kreative omgivelser

I området omkring Holmbladsgade og Strandlodsvej tilbydes nu 275 m² kontor til leje på Jenagade 22. Ejendommen fremstår i råt industrilook og indeholder kreative virksomheder så som TV-produktion, start-ups og padel tennis.

Området

Nærområdet Strandlodsvej/ Amager Strand/ Holmbladsgade har i de seneste år udviklet sig til at være et attraktivt erhvervs- og kulturelt orienteret byområde.

Ejendommen er let tilgængeligt i bil/metro/bus og på cykel. Med nærhed og nem adgang til motorvej og Kastrup Lufthavn samt via Vermlandsgade til indre by.

Der forefindes desuden parkeringspladser lige foran indgangen til lejemålet, som kan tillejes.

Ejendommen

Ejendommen er en ca. 100 år gammel Philips' fabriksbygning, hvilket giver det industrielle look med store vinduer. Ejendommen består af flere sammenhængende bygninger, nærværende bygning betegnes som hovedbygningen. Denne indeholder primært kontorer og TV produktion. Bygningen er oprindeligt opført i mursten og er ved en senere renovering blevet beklædt med korrugerede stålplader.

Lejmålet

Det 275 m² store lejemål overtages i dets nuværende stand og henvender sig særligt til virksomheder, der søger en central beliggenhed i nærheden af Indre By, Kastrup Lufthavn og motorvejen. Det er ideelt for kreative virksomheder. Lejemålet omfatter et åbent kontorområde med mødelokaler, tekøkken og toiletter samt opbevaringsrum, lagerplads e.l.

Lejemå...