Kontorformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokale til leje i København K

460 - 6922 m2 kontor, showroom i København K til leje

Kontor til leje i 1434 København K

Vi igangsatte i 2022 en udvidelsesplan af Kuglegårdens byrum. Udvidelsen omfatter bl.a. Proviantgården, som arkitektonisk matcher områdets maritime rammer. Proviantgården indrettes til showroom/kontor og forventes klar til lejerindretning fra september 2025 med indflytning 3 måneder senere.

Erhvervslejemål med mulighed for en kajplads udenfor døren.

Historien

Søarsenalet er tegnet af arkitekt Philip de Lange og er opført i 1742 som Danmarks nye flådebase, der skulle sende et tydeligt signal om kongerigets magt og styrke. Det rektangulære gårdrum mellem de to hovedfløje og sidefløjene blev brugt til opbevaring af kanonkugler – deraf navnet Kuglegården, som efterhånden er blevet fællesbetegnelsen for hele Søarsenalet.

Kuglegårdens område var i Forsvarets besiddelse uafbrudt til og med 2017, hvorefter vi overtog området efter en offentlig budrunde. Siden da har renoveringsarbejdet pågået. Flere virksomheder er allerede flyttet ind i Kuglegårdens istandsatte bygninger, hvor de har indrettet kontorer og showrooms bl.a. Louis Poulsen, ferm LIVING, Konges Sløjd, Bolia og Planday.

Det, der engang var et af kongerigets mest lukkede og utilgængelige områder, er i dag en livlig og attraktiv del af hovedstaden.

Området

Kuglegårdens beliggenhed i starten af Holmen – er omgivet af charmerende kanaler. Der er kort afstand til Kongens Nytorv via Inderhavnsbroen og til Christianshavns metrostation. Holmen er med d...