Kontorformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokale til leje i Odense SØ

4529 m2 kontor i Odense SØ til leje

Kontor til leje Emil Neckelmanns Vej, 5220 Odense SØ

Moderne kontordomicil med attraktiv beliggenhed i Tietgenbyen Nu kan du og din virksomhed få hverdag i dette store, moderne kontordomicil i Tietgenbyen.

Med et areal på hele 4.529 m2 placeret på fire længer à tre etager, er der rig mulighed for at indrette sig godt for virksomheder, der tæller 125-175 medarbejdere.

Domicilet på Emil Neckelmanns Vej ligger centralt i det eftertragtede og hastigt voksende erhvervskvarter, Tietgenbyen, i Odense SØ – med kun få minutter til motorvejen, god infrastruktur til og fra Odense centrum og parkeringsforhold for både ansatte og gæster.

Erhvervslejemålet fordeler sig over tre veldisponerede etager med mange muligheder for indretning i blandede kontormiljøer, den store kantine med produktionskøkken, mulighed for fitnessområde og meget mere.

Her er højt til loftet, store vinduespartier med flot lysindfald og et godt indeklima. I midten af de fire længer byder ejendommen på en skøn atriumgård, som binder hele domicilet flot sammen.

Mulighederne er mange – rammerne er sat.

Stueplan (1.540 m2)


I stueetagen træder du direkte ind i det indbydende receptions- eller loungeområde med store glaspartier, som trækker lyset flot ind i det moderne kantineområde.

Glaspartierne går igen i kantinen, der nemt rummer alle virksomhedens medarbejdere. Herfra er der udgang til den centrale atriumgård, som giver lys til hele kontormiljøet.

På etagen er der kontor...