Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt

Kontor til leje, Højbjerg, Michael Drewsens Vej 7

Michael Drewsens Vej 7, 8270 Højbjerg
  • Kontor til leje
  • 1.240 m2
Kontor til leje, Højbjerg, Michael Drewsens Vej 7
Michael Drewsens Vej 7, 8270 Højbjerg
  • Kontor til leje
  • 1.240 m2
Giv mig al info nu
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Kontor til leje, Højbjerg, Michael Drewsens Vej 7

Byggeselskab Mogens de Linde
Jacob Ladefoged
tlf: 28 69 25 65
jcl@delinde.dk
Se alle udlejerens annoncer
Hjemmeside

PRO-UDLEJER

Læs mere

Fakta

Vis på kort
  • 240352
  • Kontor
  • Lager
  • 1.240 m2
  • Ikke angivet
  • 695 kr.
FÅ MERE INFO OM LOKALET
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Erhvervslejemål i skønne Højbjerg

I det pulserende industriområde ved Højbjerg, har Byggeselskab Mogens de Linde nu æren af, at tilbyde 1.240 m² lyse lokaler, med højt til loftet og store vinduespartier. Lejemålet er ideelt til kontorer, konferencer, og showroom.

Området

Lejemålet er beliggende på Michael Drewsens Vej i Højbjerg, blot 2 km fra Viby Torv. Ejendommen er en del af industrikvarteret med blandt andre byggemarkeder, bilforhandlere samt øvrige erhvervsvirksomheder. Der er særdeles gode parkeringsfaciliteter for virksomhedens ansatte og kunder med indkørsel direkte fra Michael Drewsens Vej og herfra videre til egen hovedindgang i lejemålet. Fra lejemålets parkeringsplads er der kun få minutter til motorvej E45 og kun 6 km til Århus Havn samt centrum. Lejemålet er også tilgængeligt med offentlige transportmidler, da der er busforbindelser til området og Ringvej Syd.

Ejendommen

Ejendommen er den tidligere Maskinfabrik Tempress A/S, Holco. Bygningerne er opført i perioden 1964 til 1989, og er løbende istandsat, hvorfor ejendommen i dag fremstår præsentabel med egen hovedindgang. Etagedæk er udført som isoleret træetageadskillelse hævet over eksisterende terrændæk. Ydervægge er pudsede og malede. Tag er isoleret trækonstruktion med tagpap og listedækning. Vinduer er delvist udskiftet i 2000 og 2021.

Lejemålet

Lejemålet, der indtil maj 2024 lejes af Norlys, henvender sig særligt til virksomheden, som ønsker et prisvenligt erhvervslejemål tæt på Århus og i kort afstand til motorveje, med plads op til 40 p-pladser. Lejemålet fremtræder med trægulve i åbnet kontorlokale, hertil mødelokaler, toiletter samt større køkken til frokostfaciliteter. Anvendelsesmulighederne er mange, og kan huse f.eks. kreative kontorer, showroom, konferencer, samt øvrige erhverv og kontorer. Lejemålet overtages med nuværende indretning, alternativt kan lejemålet istandsættes til jer efter nærmere aftale.

Information og data

Dette kontorlokale, som også kan anvendes til Lager ligger på Michael Drewsens Vej i Højbjerg. Højbjerg har postnummeret 8270, og ligger i kommunen Aarhus, som ligger i Århus. Lokalet er i alt 1240 m2.