Kontorformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokale til leje i Århus C

490 - 1025 m2 kontor, showroom i Århus C til leje

Hjørnedomicil i Aarhus C - Tidsbegrænset leje

På Søren Frichs Vej 25 finder du et lyst og funktionelt kontorlejemål i stuen og 1. sal. Her er der rig mulighed for skabe et åbent, attraktivt og inspirerende kontormiljø i hyggelige omgivelser i Aarhus C. Omkring ejendommen er der grønne udearealer, samt mulighed for at leje parkeringspladser. Lejemålet er tidsbegrænset med mulighed for forlængelse.

Området

Lejemålet er beliggende i Frichs Parken - en bydel i Aarhus C lige inden for Vestre Ringgade – kun 5 minutter fra Aarhus Centrum, og kun 10 minutter til E45 motorvejen. Det er et attraktivt og aktivt område, tæt på Århus Å og Godsbanen som kulturel centrum med gode boligområder blandet med erhverv. De omkringliggende virksomheder er blandt andet software virksomheder, byggemarked, dagligvarer, benzintank, og andre servicevirksomheder.

Ejendommen

Ejendommen på Søren Frichs Vej 25 i Aarhus C er opført i 1951. Ejendommen er totalrenoveret mellem 2008-2011 og bygningen fremtræder med gulpudset facadebeklædning, velisolerede vinduer, samt charmerende egetræsgulve. Udendørsarealerne er udlagt til parkeringspladser, samt grønne områder.

Lejemålet

Lejemålet består af stueetagen og 1. sal. I stueetagen er der en hovedindgang med en stor bred trappe med store glasdøre og -vinduer, der giver et flot lysinfald, samt kørestolelift. Fra hovedindgangen træder man ind i en reception med et åbent kontorområde. Derfra går man ned ad en gang med tolv kontorer/mødelokaler ...