Kontorformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokale til leje i Hillerød

1118 m2 kontor i Hillerød til leje

Attraktive lyse kontorfaciliteter på eftertragtet placering i Hillerød.

Attraktive lyse kontorfaciliteter på eftertragtet placering i Hillerød.
Området

Lejemålet er en del af Hillerøds eftertragtede erhvervskvarter, ca. 2 km. fra Hillerødsmotorvejen afkørsel 16 – Hillerød S, yderligere er der ca. 5 min. til centrum af Hillerød og ca. 2 km. til Hillerød St.

Fra Københavns centrum er der ca. 38 km til adressen i Hillerød.

Ejendommen:

Roskildevej 10-12 blev bygget i år 1994, og udgør i alt 8.105 m². Ejendommen, Trollesminde kontorpark, består af 2 ens bygninger i 2 etager, opført med 4 længer omkring en atriumgård. Særdeles præsentabel ejendom opført i sandfarvede, strøgne sten med flotte adgangsforhold i glas.

Lejemålet:

Lejemålet er beliggende i ejendommens stueetage. Lejemålet entreres via et fælles indgangsparti, der deles med August Jørgensen Advokater, som lejer sig ind på 1. tv.

Lejemålet udgør 1.118 m² lyst kontor i egen længe af en 4-længet ejendom med egen indgang samt eget toilet og egne kantine-/frokost– og mødefaciliteter. (Se evt. plantegning)
Lejemålet entreres via indgangspartiet i nr. 10A videre op med elevator eller trappe. I lejemålet forefindes i dag større mødelokale, tekøkken/frokoststue, og 2 toiletter.

Lejemålet vil af ny lejer blive overtaget moderniseret med ny LED-belysning samt glasløsninger.

Lejemålet har udsigt og adgang til ejendommens hyggelige nedsænkede gårdhave, hvor man i sommerhalvåret kan nyde sin frok...