Kontorformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokale til leje i Taastrup

437 m2 kontor i Taastrup til leje

Velkommen til Spotorno Allé 10 – Tæt på alt det, I har brug for

Særdeles præsentabel kontorejendom i hjertet af den nye bydel Høje Taastrup C. Skræddersy lejemålet helt efter jeres ønsker og behov. 

Ejendommen:
Spotorno Allé 2-10 blev opført i 1998, udgør 8.606 m2, og er forbundet med naboejendommen Spotorno Allé 12 på 3.810 m², som man deler ejendommens mange parkeringspladser med. Ejendommen huser i forvejen flere andre store og mellemstore lejere, herunder TITAN Containers A/S, DB Cargo Scandinavia A/S, Carrier Refrigeration Denmark A/S, Berry Superfos A/S m.fl.

Ejendommen er beliggende centralt i ét af Høje Taastrups mest eftertragtede erhvervskvarterer, der er hjemsted for mange offentlige og private virksomheder, herunder Novo Nordisk, DSB, Høje Taastrup Rådhus, Danica Pension, Rigspolitiet m.fl.

Ejendommens er placeret i gåafstand til Høje Taastrup St. (Linje B) og City2.

Spotorno Alle 2-10 og 12 købte vi i september 2022 med ca. 50% tomgang, til at vi i dag har ca. 10% til leje.

Lejemålet:
Sidste ledige lejemål i stueplan, som vi ønsker at tilpasse og skræddersy helt efter Jeres ønsker og behov. De to øvrige lejemål i stueplan, på hhv. 915 m² og 1.830 m², udlejet i hhv. juni og september 2023, er ligeledes blevet moderniseret og skræddersyet til nye lejer. Det giver os muligheden for at vise hvordan et moderniseret lejemål kan ende med at se ud. 

Her er muligheden for at skabe det optimale arbejdsmiljø til Jeres virksomhed, med det ønskede antal aflukke...