Kontorformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokale til leje i København K

kontor, klinik i København K til leje

I hjertet af København, øverst med elevator

365 fantastiske kvadratmeters erhvervslejemål på Københavns ældste torv – Gammeltorv.

Omgivet af skønhed og Københavns mange fortællinger, befinder I jer i topfunktionelle omgivelser med nem adgang for både ansatte og kunder. Her bor I øverst med et fantastisk lysindfald og en sjælden ro i indre by.

Den bevaringsværdige ejendom er ved sin opførelse kraftigt inspireret af et italiensk palads arkitektur fra 1600-tallet – og har i mere end 120 år været en markant del af bybilledet i København.

Fra Gammeltorv, går du ind af et smukt indgangsparti med adgang til den rummelige og lyse hovedtrappe. Her er moderne elevator opbygget i glas, der giver adgang til lejemålet på 4. sal.

Fra elevatoren og gennem indgangspartiet, træder du og dine kunder ind i en stor reception med fritlagte bjælker og store vinduespartier, som giver en unik udsigt over Københavns tage. Lejemålet består i øvrigt af 10 kontorer, køkken, toiletter og flere indbyggede opbevaringsløsninger.

Den aktuelle indretning af de ledige arealer fremgår af tegningen, men kan indrettes og tilpasses efter behov. Vi tilbyder indretningsforslag udarbejdet af vores arkitekt.

Lejemålet overtages nyistandsat.

Alle priser ekskl. moms.

Obs. der er mulighed for at leje 3. salen også, på 395 kvadratmeter.