Kontorformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokale til leje i Vejle Centrum

173 m2 kontor i Vejle Centrum til leje

Flot kontor i Food Innovation House i Dandy Business Park

*Ledig fra 1. februar 2024*

Unik mulighed for at leje kontor i det fuld udlejede Food Innovation House. Lejemålet kan indrettes ideelt med ca. 15 arbejdspladser. Lejemålet består af et større åbent kontorområde, samt et lukket hjørnekontor/mødelokale med udkig i huset. Der er fælles depot/printrum.

Der er flotte fælles mødefaciliteter i huset og kantineordning.
Der er desuden gratis fitness adgang for alle medarbejdere i Dandy Business Park. Gratis parkering i hele parken.

Food Innovation Hou.se tilbyder en række innovative faciliteter og arrangerer spændende events, foredrag, udstillinger, projekter inden fødevarer og de nyeste trends i denne verden.

Danmarks fødevarehus for styrkelse af innovation, forretningsudvikling og vækst
Food Innovation House har et naturligt fokus på fødevarer. Der er store muligheder i et tættere regionalt samarbejde på tværs af alle aktører i fødevarebranchen.
Food Innovation House er et 3.000 m2 stort nationalt og internationalt fødevarefyrtårn, hvor fødevarevirksomheder tilbydes optimale rammer for innovation og kommercialisering af fødevarer med fokus på vækst og jobskabelse.

Huset er placeret centralt i DANDY Business Park Vejle Nord, tæt på E45-motorvejen – og rummer plads til vækstorienterede virksomheder – Startups, SMV’er, projektorganisationer og filialer fra større virksomheder.

Mere end bare en bygning
Huset har med dets faciliteter mange muligheder...