Kontorformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokale til leje i Vejle Centrum

308 m2 kontor i Vejle Centrum til leje

Lækkert kontor i Resilience House i Dandy Business Park

Unik mulighed for at leje kontor i det fuld udlejede Resilience House. Lejemålet kan indrettes ideelt med 20-30 arbejdspladser. Lejemålet består af et åbent kontorområde, et lukket glaskontor, et mødelokale, et ringerum samt et lille depot/print rum. Der er desuden ekstra ringerum og the-køkken på gangen.

Der er flotte fælles mødefaciliteter i huset og kantineordning.
Der er desuden gratis fitness adgang for alle medarbejdere i Dandy Business Park.

Som lejer i Dandy Business Park tilbydes jeres virksomhed en række innovative faciliteter og arrangerer spændende events, foredrag, udstillinger samt efter- og videreuddannelse inden for digitalisering og kunstig intelligens Green Tech og fødevarer. Dandy Business Park er en erhvervspark med 200 virksomheder og 1.100 ansatte.

Vores kontorhuse rummer unikke lokaler med fælles faciliteter, stor synlighed og mulighed for individuelle løsninger mht. indretning og størrelse på lejemål.
Beliggende i et af Vejles mest markante erhvervsområder og med stor synlighed fra motorvej E45. Fælles faciliteter som kantine, mødelokaler, konference faciliteter samt reception.

Alle kontorhuse er udstyret med alle moderne funktioner, herunder ventilation, elevator, solafskærmning, sikkerhedssystem mv.