Kontorformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokale til leje i Kolding

145 m2 kontor i Kolding til leje

Meget repræsentativt og hyggeligt lejemål i super fin stand. Lejemålet er beliggende på 1. sal i en renoveret gammel ...

Kontor til leje i Kolding – Centervej 2B, 1. th.
Vores kontor til leje i Kolding på Centervej 2B er et meget repræsentativt og hyggeligt lejemål i super fin stand. Lejemålet er beliggende på 1. sal i en renoveret gammel firelænget gård med brostens belægning i gårdrummet og hyggelige uderum og flotte grønne udearealer.

Lejemålet er nyindrettet, og fremstår i en nutidig og pæn stil. Kontoret er inddelt i 6 rum, og har ligeledes køkken og fine toiletfaciliteter. Der er tilknyttet gratis parkering til lejemålet.

Ejendommen ligger i et roligt område i Brandrupdam tæt på motorvejsnettet og Vejlevej, samt blot 5 minutters kørsel fra Industri Nord og Kolding Storcenter. Der er busholdeplads lige foran ejendommen og der er velordnede tilkørsels- og parkeringsforhold til ejendommen, så du som lejer nemt kan komme til og fra lejemålet. Foran ejendommen ligger et mindre parkeringsanlæg med plads til 50 køretøjer.

Hos RealRental kan du læse om vores andre kontorer til leje