Kontorformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokale til leje i Odense SØ

135 m2 kontor, showroom i Odense SØ til leje

Lyse kontorlokaler - i præsentabel ejendom

Ejendommen er beliggende på Blangstedgårdsvej - tæt på motorvejen og med særdeles gode parkeringsforhold. Ejendommen indeholder IT-virksomheder, konsulenthus samt kreative virksomheder.

Lejemålet andrager i alt 135 m2, som fordeler sig på hhv. ankomstområde, loungeområde, 3 kontorlokaler, køkken, toilet og teknik rum.

Ejendommen entreres via præsentabelt indgangsparti med nøglebrik funktion samt dørtelefon. Selve lejemålet entreres via trappeopgang fra fællesområdet.

Fra lejemålets indgang ankommer man til et ankomstområde, som ligeledes er yderst anvendeligt til kontor. Herfra går man videre til en fordelingsgang, som giver adgang til hhv. køkken, toilet og teknik rum. Der er i enden adgang til 3 kontorer, som ligeledes kan bruges som mødelokale(r).

Der findes toiletter flere steder på de fælles gangarealer, ligesom der er mulighed for at benytte kælderen til installation af serverrum, hvis der måtte være behov herfor.

Lejemålet henvender sig til alle former for liberalt erhverv.

Generelt om ejendommen kan siges, at den er særdeles funktionel med flotte og indbydende fællesarealer i et område tæt på motorvejsnettet og Odense centrum i øvrigt.

Energimærke: D
Samlet etageareal: 135 m²
God central beliggenhed - tæt på motorvejsnettet
Flotte og velindrettede kontorlokaler
Særdeles gode parkeringsfaciliteter
Årlig leje: kr. 94.500,- (kr. 7.875,- pr. måned) ekskl. drift