Kontorformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokale til leje i Albertslund

376 m2 kontor i Albertslund til leje

Indflytningsklart og moderniseret kontorlejemål på 1. sal

Præsentabelt og moderniseret kontorlejemål på 1. salen istandsat med pæne glasløsninger, led-belysning mv.

Området:
Lejemålet er en del af Albertslund’s eftertragtede erhvervskvarter, tæt på Nordre Ringvej, Roskildevej og motorvejsnettet, som hurtigt og let får dig til transporteret rundt i Storkøbenhavn, til indre by, Københavns Lufthavn mm.

Herstedvang 10-14 blev bygget i årene 1987 og flere af ejendommens kontorlejemål gennemgik i 2018 en totalrenovering med moderne glasløsninger og grå/sorte gulvtæpper. Ejendommen er samlet på 20.013 m2 og er i dag udlejet til ca. 20 forskellige lejere, men med plads til flere.

Ejendommen har yderst præsentable indgangspartier for medarbejdere og gæster, fælles kantine og fuldt møblerede mødelokaler med tv-skærme, som lejerne efter aftale kan gøre brug af.

Lejemålet:
Lejemålet deler fælles præsentabelt indgangsparti med de andre lejere i opgangen, hvor man i stueplan har et hyggeligt loungeområde og trappe/elevator, der fører op til lejemålet på 1. sal til venstre.

Lejemålet består af en lang fordelingsgang med vestvendte vinduer, ud mod ejendommens parkeringsplads. Det første man møder ved lejemålet er to toiletter m. garderobe, samt et stort, åbent tekøkken med lyst trægulv, siddepladser og loungeområde.

Lejemålet byder herefter på 7 aflukkede kontorer af forskellige størrelser, bygget op med pæne glasløsninger, LED-belysning og gråsorte tæppefliser. Midt på ...