Kontorformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokale til leje i Køge

10 - 60 m2 kontorhotel, kontor i Køge til leje

Vil du have mere end en kontorplads?

Oplever du dig alene med din virksomhed og er du i tvivl om, hvordan din forretning klarer sig?

Hvert år lukker tusindvis af iværksættere sin virksomhed som kunne være undgået hvis de havde haft de rette forudsætninger for at lykkedes, og det kan vi hjælpe dig med!

Udover en kontorplads, professionelle faciliteter og et faciliteret netværk med andre iværksættere med i prisen, får du også et struktureret forløb med en erfaren forretningsudvikler, som kender hverdagen som iværksætter hvor i sammen sætter fokus på, hvordan du kan skabe en bedre bundlinje.

Du får:

Lagt plan for, hvordan din forretning klarer sig i konkurrencen
Løbende opfølgning på eksekvering
Sparring på beslutninger og prioriteringer
Kolleger i hverdagen, som også driver virksomhed
Professionelle faciliteter og adgang til mødelokaler på 6 forskellige lokationer på Sjælland og i København
Er du også usikker på, hvordan din forretning kommer til at udvikle sig. Flyt ind på Vækstfabrikken! Vi er 100% uvildige og kun interesseret i, at din virksomhed får en sund bundlinje.

Faktaboks:

44% af alle iværksættere må lukke efter tre år. For kunderne på Vækstfabrikken er det tal kun 8%. Vi har haft mere end 500 virksomheder igennem, og vi er klar på flere.

Kontakt os og flyt ind i dag