Kontorformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokale til leje i Glostrup

19 - 84 m2 lager i Glostrup til leje

BUCH STORAGE – billige lagerlokaler på fair betingelser

Fleksibelt valg af kvadratmeter, hvad enten du har brug for et mindre depot eller stort lagerrum.

Området:
Lejemålet er en del af Glostrup/Albertslunds eftertragtede erhvervskvarter i området bag Nordre Ringvej, og kun få minutter fra af- og tilkørsel til motorvejen.

Lejemålet:
Lejemålet er en del af en større ejendom på 5.722 m², der indeholder kontor, lager og detailbutikker.

Lejemålene er beliggende i kælderen, og tilgås direkte fra gadeplan via en udvendig trappe. I forbindelse med leje af lagerrum, er det også muligt at leje kontorplads efter behov. Kontorlokalerne udgør fra 21-71 m², og er beliggende på 1. salen i bygningen.

Som Lejer af et kælderrum på Smedeland 7, kan man også frit gøre brug af fælles mødelokaler, tekøkken, toiletter og bad – som er beliggende på 1. salen i samme bygning.

Parkerings- og trafikforhold:
Der er omkring ejendommen ca. 100 gratis parkeringspladser til brug for ejendommens lejere og gæster.

Lige overfor ejendommen stopper Bus 149, som hvert 20. minut kører mellem Glostrup St. og Albertslund St.

Ydermere bliver der etableret en Letbane Station ca. 250 meter fra lejemålet, som forventeligt vil gå i drift i år 2025. Letbanen vil i rush hour have afgang hvert 5. minut, og stopper 29 gange mellem Lyngby og Ishøj. Øvrige tidsrum vil den gå hvert 10. minut.

Størrelse:
De sidste ledige lejemål udgør hhv. 19 m² og 84 m².

Leje: