Kontorformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokale til leje i Havdrup

240 m2 kontor, erhvervsgrund i Havdrup til leje

Velkommen til Roskilevej 16, Havdrup - Din Nye Kontordestination

Vi er begejstrede for at præsentere dig for en unik mulighed for erhvervsleje: vores nyrenoverede kontorejendom på Roskilevej 16 i Havdrup. Med en imponerende grund på 5000 kvadratmeter tilbyder denne ejendom enestående muligheder for virksomheder, der søger rummelige og moderne kontorlokaler til en pris, der passer til enhver budget, lige til at tage i brug.

Fremragende Beliggenhed:
Beliggende på Roskilevej 16 i Havdrup, nyder denne ejendom godt af en strategisk beliggenhed med nem adgang til både Roskilde, København og resten af Sjælland. Med bekvem nærhed til motorveje og offentlig transport er det nemt for dine medarbejdere og kunder at nå frem til ejendommen.

Imponerende Faciliteter:
Ejendommen har gennemgået en omfattende renovering og tilbyder nu moderne kontorlokaler, der opfylder selv de mest krævende behov. Fra lyse og rummelige kontorlokaler til mødefaciliteter, tekøkkener og moderne badeværelser er alt tænkt på for at sikre, at din virksomhed kan trives i sit nye hjem.

Rummelige Udendørsarealer:
Med en imponerende grund på 5000 kvadratmeter er der masser af plads til udendørs aktiviteter, events og parkering. Ejendommen har også velholdte grønne områder, der skaber et behageligt og indbydende arbejdsmiljø for dine medarbejdere.

Overkommelig Pris:
Vi forstår vigtigheden af at finde det rette sted til den rette pris. Derfor tilbyder vi denne imponerende kontorejendom til den beskedne sum af 50.000 kr...