Kontorformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokale til leje i Karlslunde

150 m2 kontor i Karlslunde til leje

Fuldt udlejet ejendom - nu med 150 m2 kontor til leje

Pænt og indflytningsklart kontorlejemål beliggende på hele 1. salen, med klimaanlæg og LED-belysning.

Området:
Ejendommen er beliggende centralt i ét af Karlslundes mest eftertragtede erhvervskvarterer, kun 400 meter fra motorvejen mod Odense/København, som hurtigt og let får dig til transporteret til Storkøbenhavn, Københavns Lufthavn mm.

Af andre store danske og udenlandske virksomheder, der bor i området, kan nævnes Kaeser Kompressorer A/S, Wilo Danmark A/S, Aldi m.fl.

Ejendommen:
Metalgangen 9A-E er opført i 1997, og har været en del af Rent Estates portefølje siden 2011. Ejendommen udgør samlet 3.119 m², og er på nuværende tidspunkt fuldt udlejet til 9 andre virksomheder, heriblandt Advokat Rouvillain & Støkken Nielsen, ALPI Danmark, PrintWise m.fl.

Lejemålet:
Man kommer ind til lejemålet via et fælles indgangsparti, som deles med lejeren i stueplan. Ved hovedindgangen ringer man på til lejemålet, hvor I på 1. sal har mulighed for at ”buzze” jeres gæster ind. Lejemålets 150 m² fordeler på hele 1. salen i opgang 9A.

Oppe af trappen ankommer man til en lille fordelingsgang, som fører ind til 3 store kontorer/mødelokaler, toilet og eget tekøkken med frokoststue. Mellem to af kontorerne har nuværende lejer udnyttet pladsen til arkiv/print, men det kunne også fungere som et kontor. I ejendommens stueplan har man samtidig brugsret til et ekstra toilet, tekøkken, stor frokoststue og udendørs terrasse, som ...