Kontorformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokale til leje i Hvidovre

1140 m2 kontor i Hvidovre til leje

1.140 m² helt moderne indretning - overtages nymalet og med ejendommens gode faciliteter, bl.a. bemandet reception, k...

Én af Taastrups allerbedste ejendomme. Når I lejer her, får I adgang til fællesfaciliteter af høj klasse, bl.a. bemandet reception med eksklusivt venteområde, kantineordning, fitnessrum, spinning, omklædning og bad, planteservice m.m. Ud for fælles kantine er der lukket gårdhave med terrasse til frokoster i solen og udenfor bygningen er der gratis parkering. I Klovtofte Erhvervsområde i Taastrup, der ligger med IKEA i front, drives denne markante ejendom, der huser adskillige virksomheder. Fra kontorhotel til store kontor- og lagerlejemål. Ejendommen er både kontor og lager og har, siden udlejer overtog den, gennemgået en større renovering af bl.a. den fælles, bemandede reception.