Kontorformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokale til leje i Køge

336 m2 kontor i Køge til leje

Rummeligt lejemål til kontor og showroom på 336 m2

Området:

I den gamle bydel i Køge centrum, i Kastanjegaarden (Vestergade 19-21), ligger dette lejemål på 336 m2.

Kastanjegaarden er en hyggelig tilbagetrukket gårdhave med indgang direkte fra Vestergade, og med gode parkeringsmuligheder bag Kvickly, hvilket er med til at skabe en hel del forbipasserende, dermed god eksponering og potentielle, gæster/kunder. Kastanjegaarden byder på flere forskellige madtilbud med en mexicansk restaurant (Tacos Locos), en tapas- og vinbar (Vin-O), samt en sushi restaurant (Hofu), som alle danner ramme om et hyggeligt og stemningsfyldt gårdmiljø, specielt i sommerhalvåret.

Om lejemålet:

Lejemålet udgør 336 m2, og rummer talrige muligheder for kontor, showroom eller lignende. Ved lejemålets entré træder man ind i en fordelingsgang med garderobe, toiletter, et aflukket kontor og 3 gode lokaler. For enden af gangen træder man ind i lejemålets primære lokale. Et stort, åbent og højloftet lokale på ca. 150 m2 med stor rummelighed til storrumskontor eller showroom. Herfra kan man tilgå lejemålets køkken og baglokale, med direkte udgang til parkeringspladsen, der også fungerer som vareindlevering.

Leje:

Den månedlige leje udgør kr. 27.852,46, med tillæg af aconto drifts- og varmeudgifter.

Driftsudgifter:

Der betales en andel af ejendommens driftsudgifter. Der udarbejdes årligt driftsregnskab efter fordelingstal.

Lejer betaler aconto driftsudgifter med...