Kontorformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokale til leje i Hvidovre

1098 m2 kontor, showroom i Hvidovre til leje

MODERNE ISTANDSAT KONTOR/SHOWROOM PÅ 1. SAL MED VAREELEVATOR

Flot kontor til leje på Avedøre Holme.

Du kommer til lejemålet med et præsentabel indgangsparti.

Lejemål med åbent kontorlandskab kombineret med showroom. Der er langs væggen etableret møderum/cellekontorer med glasvægge. Der er et attraktivt og fleksibelt indrettet spiseafdeling.

Lokalet har et ekstremt godt lysindfald, højt til loftet og meget anvendelig til den kreative virksomhed. Lejemålet indeholder ligeledes flotte toiletfaciliteter. Der vil være vare-adgang til lejemålet via vareelevator.

Ejendommen er facade-renoveret for nyligt med bl.a. nye vinduer og fremstår repræsentativ med synlig beliggenhed ud til Hammerholmen. Ejendommen er beliggende i et roligt kvarter, nær offentlig transport og motorvejsnet (E20) og Københavns centrum. Avedøre Holme er det største erhvervsområde i hovedstadsregionen. Det er blandt de bedst beliggende i landet. Der er direkte adgang til de regionale motorveje herunder Amagermotorvejen, der fører direkte til Københavns Lufthavn og videre til Sverige. Der er gode busforbindelser til København og omegn.

Der er parkeringspladser til både personale og gæster, herunder mulighed for opladning af elbiler (E-on og Clever).

Ejendommen er indhegnet med elektrisk porte med automatisk lukning for at skabe trygge rammer for lejer.

Ligeledes forefindes der hjertestarter på ejendommen.

Alle priser er anført eks. moms.